BEMMEL – Lijkt het jou leuk om te beginnen met wielrennen? Kom dan op zaterdagmiddag 2 april naar de baan van BOD de Sprinters aan ’t Drieske in Bemmel. TWC ’t Verzetje houdt daar dan de eerste van drie introductietraining.
Deze proeflessen werden vorig jaar voor het eerst gehouden. Ze waren toen speciaal bedoeld voor kinderen. Sommigen raakten meteen zo enthousiast dat ze nu regelmatig meetrainen op de racefiets en de mountainbike. Inmiddels is er ook interesse van volwassenen om mee te doen op de baan. Daarom staan de trainingen nu ook voor hen open. Plezier staat voorop. Spelenderwijs doen we oefeningen die gericht zijn op fietsbeheersing. Denk aan remmen, sturen, schakelen en bochtentechniek. Verder leer je veilig fietsen in een groep.

Je krijgt ook tips van ervaren leden. Volwassenen zijn later dit jaar welkom om met een buddy een mooie tocht te maken en om kennis te maken met andere leden van de club. Ook mogen ze een keer komen meetrainen om te ervaren hoe leuk het is om samen met anderen te fietsen.

De andere twee trainingen zijn ook op zaterdagmiddag: 14 mei en 4 juni. Voor jeugd zijn fietsen beschikbaar evenals een helm. Senioren vragen we om hier zelf voor te zorgen. Een helm is verplicht,
Heb je nog vragen, dan kun je die stellen via de mail, jeugd@twctverzetje.nl. Dat is ook het adres waar je je kunt aanmelden.