Het jaar 2020 was een bijzonder sportjaar. Door corona zijn competities vroegtijdig beëindigd en diverse wedstrijden en toernooien afgelast. Desondanks zijn wij op zoek naar de Gouden Sport Ster van 2020! Kent u een sporter of sportteam die dit jaar een unieke prestatie heeft geleverd? Nomineer deze dan voor de verkiezing. Meld je aan en mail je motivatie naar sportpromotielingewaard@gmail.com .

Afgelopen jaar gingen de turnsters Noelle Kieft en Larissa Vermeul van SGS Lingewaard er met de hoofdprijs vandoor.

Een prestatie aanmelden kan tot 1 december. Daarna worden er drie genomineerden bekend gemaakt die alle drie al verzekerd zijn van een mooie prijs. De hoofdprijs is een Event op maat voor de sporter en zijn/haar vereniging welke wordt aangeboden door Sport & Ondernemen Lingewaard. Het kiezen van de winnaar zal online plaatsvinden.

Algemeen
Het doel van de verkiezing van de Gouden Sport Ster is om unieke prestaties van individuele sporters of sportteams uit Lingewaard extra in het zonnetje te zetten. Iedere sportverenigingen mag elk jaar één sportprestatie aanmelden voor de verkiezing. Uiteindelijk zullen 3 genomineerden strijden om de titel: de Gouden Sport Ster van Lingewaard. Naast deze geweldige eer winnen de genomineerden ook mooie prijzen (voor hun eigen sportvereniging).

Hoe kan ik iemand aanmelden
Je kunt een sport(st)er of sportteam aanmelden via het aanmeldformulier onder op deze webpagina. Ook kun je je aanmelding per mail richten aan sportpromotielingewaard@gmail.com

Waar moet een sportprestatie aan voldoen om in aanmerking te komen
Wij hopen de verkiezing zo laadrempelig mogelijk te houden. De enige eisen die we stellen aan een nominatie zijn:

  • De genomineerde is verbonden met het verenigingsleven in Lingewaard
  • De prestatie moet zijn geleverd of behaald in het huidige kalenderjaar (1 januari t/m 31 december)

Het niveau of leeftijd is niet van belang. Een prestatie op ieder niveau kan in aanmerking komen. De f-pupillen van een voetbalvereniging die kampioen zijn geworden maken net zo veel kans als een Nederlands kampioen boksen of een G-Hockey team die een toernooi hebben gewonnen.

Bron: Sportpromotie Lingewaard