Persbericht gemeente Lingewaard
Vanaf 1 november halen de vrijwilligers het oud papier weer op. In de digitale afvalwijzer en de Afvalapp ziet u wanneer zij het oud papier ophalen. We hebben routes veranderd. Dit betekent dat wij op een andere dag of tijd het oud papier ophalen. In sommige gevallen halen we het oud papier niet meer aan huis op

Ophaaldagen en tijden
In de digitale afvalwijzer en de Afvalapp staat op welke dag wij het oud papier bij u ophalen. Komen we op een doordeweekse dag? Zet het oud papier dan voor 18.00 uur aan de straat. Halen we het oud papier op zaterdag op? Zet het dan voor 8.30 uur aan straat.

Ophaaldagen 2021
De ophaaldagen van 2021, inclusief de inhaaldag van 2e Kerstdag 2020, staan halverwege november in de digitale afvalwijzer en Afvalapp.

Wat als we het oud papier niet aan huis ophalen?
Staat er in uw digitale afvalwijzer of Afvalapp geen dag ingevuld voor het oud papier? Dan halen we dit vanaf 1 november niet meer bij u op. U kunt op de volgende manieren het oud papier inleveren.

  1. Zet het oud papier in een straat in uw buurt waar we het wel ophalen.
  2. U kunt uw oud papier naar Jonge Kracht brengen.
  3. Breng uw oud papier naar één van de milieustraten. Hiervoor moet u betalen. Vraag daarom eerst naar de kosten en naar de openingstijden.

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Klant Contact Centrum via (026) 32 60 111.