NLNet is hét patiëntenplatform voor mensen die te maken hebben met lymfoedeem en lipoedeem. De Lymfologica is het tijdschrift van NLNet.
Het tijdschrift verschijnt 2 keer per jaar en geeft informatie over de laatste ontwikkelingen. Interviews, sport, dieetzaken en ervaringsverhalen zijn vaste rubrieken. Donateurs krijgen ons tijdschrift gratis toegezonden. Het redactieteam is op zoek naar versterking.
Wil jij ons behulpzaam zijn en vind jij het leuk om te schrijven, te redigeren of wil je een (vaste) column verzorgen, stuur dan een email t.a.v. onze hoofdredacteur Suzanne van der Meij.
NLNet is een actieve club. In alle provincies zijn supportgroepen actief waar patiënten en hulpverleners elkaar ontmoeten. En we organiseren een tweejaarlijks congres. We geven de Lymfologica uit en bieden via onze website heel veel informatie aan. Maar misschien wel het allerbelangrijkste: we zetten ons in voor de belangen van iedereen die lymfoedeem of lipoedeem heeft, door onder andere contacten met ziekenhuizen, zorgverzekeraars en politiek.
Wat wij vragen
Je interviewt en/of schrijft graag en bent goed in de Nederlandse taal.
Je hebt affiniteit met de wetenschap rondom lip- of lymfoedeem of met de doelgroep.
Je werkt graag samen en komt je afspraken na.
Je hebt tijd over en wilt je vrijwillig inzetten.
Wat wij bieden
Een gezellig redactieteam dat 2x per jaar een mooi en informatief tijdschrift samenstelt boordevol informatie!
Overweeg jij je actief in te zetten voor de Lymfologica en wil je vrijblijvend kennismaken? Stuur je reactie naar: Nederlands Netwerk voor Lymfoedeem & Lipoedeem (NLNet), Stationsweg 6b, 3862 CG Nijkerk 033-247 1465, E-mail: info@lymfoedeem.nl