Uitstel Nationale Diabetes Challenge Lingewaard 2020

492

De Bas van de Goor Foundation heeft vanwege alle ontwikkelingen rondom het coronavirus maatregelen getroffen. Deze hebben ook betrekking op de Nationale Diabetes Challenge. De informatiemiddag en de start van de wandelchallenge zijn uitgesteld.

Uitstel NDC
Omdat het wordt afgeraden in groepen samen te komen, heeft de Bas van de Goor Foundation besloten de start van de challenge uit te stellen. We staan als lokale organisaties achter dit besluit vandaar dat ook de informatiebijeenkomst van 14 april uitgesteld wordt naar een nog nader te bepalen datum. Via het Gemeentenieuws zullen we jullie zoveel mogelijk op de hoogte houden voor een nieuwe datum. Je mag je ook aanmelden bij Sportcoach Quint van de Ven dan zal hij je persoonlijk op de hoogte houden.

Afhankelijk van de ontwikkelingen de komende tijd is de planning nu als volgt:
– Start wandelingen: 24 juni 2020
– Afsluiting challenge: 14 november 2020

In de tussentijd…
De wekelijkse wandelingen stellen we dus nog even uit. In de tussentijd zijn er wel andere manieren om tijdens deze coronatijden in beweging te blijven! Word lid van de besloten Facebookgroep ‘Nationale Diabetes Challenge Deelnemers’ en volg de beweegtips van de Bas van de Goor Foundation en de andere deelnemers.
Namens initiatiefnemers Huisartsenpraktijken Polseweg en Bles & Poels en de Bas van de Goor Foundation wensen we iedereen veel sterkte de komende tijd.
Voor vragen neem contact op met Sport- & Cultuurcoach van SWL Quint van de Ven: 06-13966536, q.vandeven@swlingewaard.nl.