Lingewaard.NU is blij en trots te kunnen melden dat Theo Janssen door de leden is gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van volgend jaar. Tijdens een algemene ledenvergadering hebben de leden unaniem ingestemd met de voordracht van Theo door het bestuur van lingewaard.NU.

De voltallige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma worden door de leden nog vastgesteld tijdens de komende algemene ledenvergadering.

Partij voorzitter Henk Klein Middelink is blij met de keuze van de leden voor Theo Janssen. Al jaren is hij het boegbeeld van de partij in Lingewaard en dient hij het belang van de inwoners namens lingewaard.NU als wethouder. Als inwoner en politicus kent hij het wel en wee van onze Lingewaarders en is hij in staat om ook lastige beslissingen in het belang van de lokale gemeenschap over de eindstreep te trekken.  De leden hebben dan ook unaniem het vertrouwen uitgesproken dat Theo de aangewezen persoon is om lingewaard.NU richting de gemeenteraadsverkiezingen te leiden.

Niet om de brei heen draaien, geen politieke steekspelletjes, maar een snelle en doeltreffende aanpak met een duidelijke communicatie naar inwoners, verenigingen en bedrijfsleven.

Lingewaard.NU heeft het volste vertrouwen dat de nieuwe lijsttrekker deze grondbeginselen van lingewaard.NU uitstekend kan uitdragen. Er is genoeg te doen in Lingewaard de aankomende jaren.