SWL restaurant bakt samen met wethouder Aart Slob Bramburgers op 11 maart voor NLDOET

Op vrijdag en zaterdag 11 en 12 maart organiseert het Oranje fonds samen met duizenden sociaalmaatschappelijke organisaties in het land, weer NLdoet. Het is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en SWL en wethouder Aart Slob doen natuurlijk ook mee. Op 11 maart opent het SWL restaurant de deuren voor het afhalen van overheerlijke maaltijden inclusief de speciale Bramburgers. 

In samenwerking met AlLeS voor Bram verkoopt SWL op 11 maart complete maaltijden inclusief een speciale Bramburger. De Bramburgers van team AlLeS voor Bram zijn speciaal gemaakt in de strijd tegen de ziekte ALS. De helft van de opbrengst van verkochte burgers gaat naar onderzoek over deze vreselijke ziekte. 

Chefkok Willem Cornelissen staat zoals gewoonlijk in de SWL keuken en wordt deze dag geassisteerd door wethouder Aart Slob. Het menu voor deze dag is al klaar en je kan al bestellen. Zie hier: 

  • Boerenkool stampot + Bramburger (kosten: €6,- p.p)
  • Zuurkool stampot + Bramburger (kosten: €6,- p.p)
  • Mango/passie pudding (kosten: €2,- p.p)
  • Aardbeien pudding (kosten: €2,- p.p)

Daarnaast zijn de heerlijke Bramburgers ook nog los verkrijgbaar voor €2,50 per persoon. Ook is er de mogelijkheid om rechtstreeks een donatie te doen in de bijdragepot voor team AlLeS voor Bram.

De gerechten kunnen worden opgehaald op 11 maart tussen 14:00-18:00 in de Cuperstraat 9, in Bemmel.

Wil jij ook een steentje bijdragen en tegelijkertijd ook nog een heerlijke maaltijd eten? Wacht dan niet langer en meld je aan! Mail je keuzes en ophaaltijden door naar w.cornelissen@swlingewaard.nl