Zondag 3 juli wordt het één groot Gluur- én Struinfeest in Huissen, want wat voorheen Struinen in de Tuinen genoemd werd, heet vanaf nu Gluren bij de Buren!   Eigenlijk verandert er naast de naam zelf niet zoveel, behalve dit leuke feit: nu kunnen hosts met tuin óf huiskamer meedoen. Heb je dus geen tuin, maar had je altijd al mee willen doen dan kan dat nu gewoon met je huiskamer!

Gluren bij de Buren is het festival waarbij de tuinstoel of gras de tribune is en het terras het podium. Zijn de optredens in de huiskamer? Dan is het vloerkleed het nieuwe podium en de bank de tribune. Enthousiaste Huissenaren stellen hun tuin of huiskamer open voor een act en voor publiek uit de buurt.

Aan elke deelnemende tuin of huiskamer wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen.

We zijn nu ook weer hard op zoek naar enthousiaste hosts (van tuinen of huiskamers) en acts die staan te springen om weer te spelen.   Acts op gebied van zang, muziek, dans, cabaret, theater; alles met een cultureel karakter.

Wil je zelf meedoen?  Leuk!
Tot en met 22 mei kan je je aanmelden via de website: www.glurenbijdeburen.nl  Kies dan voor Huissen.

Help je ons mee als goede buren, verre vrienden, oud-deelnemers en andere enthousiastelingen om het rond te bazuinen?

Vragen?  Stuur een e-mail naar huissen@glurenbijdeburen.nl

Noteer het ook alvast in de agenda:
Zondag 3-juli 2022  van 13:00 – 18:00 uur  GLUREN BIJ DE BUREN HUISSEN