Ondanks alle fonkelende lampjes, is voor veel mensen de kerst juist dit jaar een eenzame, sombere tijd. Stichting Welzijn Lingewaard en haar partners roept u op aandacht voor elkaar te hebben: bel eens iets vaker, zwaai iets vaker en vraag wat u kunt betekenen voor een ander.

SWL biedt mensen de mogelijkheid om aan een belmaatje gekoppeld te worden tijdens deze dagen. Daarom is er dit jaar géén volledige kerstsluiting en blijft SWL telefonisch bereikbaar op 0882552555. Dit van 21 t/m 24 én 28 t/m 30 december 10-16u. Samen met u gaan we op zoek naar een belmaatje. Maar u kunt natuurlijk ook bellen (graag zelfs!) als u zelf een luisterend oor zou willen zijn voor iemand.

Daarnaast kan er eventueel ook gebeld worden met De Luisterlijn (voor regio Nijmegen/ Lingewaard is dit 024 – 355 11 00) of de Rode Kruis hulplijn (landelijk nummer: 070-4455888).

Ook het SWL jongerenwerk is samen met de Jongerenraad en de gemeente Lingewaard druk bezig met het opzetten van een online activiteitenprogramma voor jongeren. Houd hiervoor onze social mediakanalen in de gaten. Ga naar www.facebook.com/welzijnlingewaard en like onze pagina. Met name op Instagram zijn we er voor jongeren te vinden. www.instagram.com/swlingewaardig/. Follow, like and share!

Het Tekenfeest Lingewaard, met de geweldige aftrap van burgemeester Nelly Kalfs, hebben we helaas moeten annuleren is verplaatst naar de Paasweek. Dan pakken we het Tekenfeest net weer zo enthousiast op als dat we met kerst zijn begonnen. Dan uiteraard met paastekeningen. Of indien gewenst, alsnog die kerstboom op het raam of een spelletje.