Start ook met sportief fietsen en kom naar de voorjaarstrainingen van ’t Verzetje

BEMMEL – Fiets jij vaak in je eentje en lijkt het je leuk om eens gezellig met anderen te fietsen? Dan zijn de voorjaarstrainingen van de Bemmelse Toer- en Wielerclub ’t Verzetje echt iets voor jou. Je gaat op pad met ervaren trainers die je van alles vertellen over je positie op de racefiets, bochtentechniek, veilig rijden in een groep, kracht, souplesse en duurvermogen. Zo begin je goed voorbereid aan het nieuwe wielerseizoen.

De eerste training is al op zondag 12 maart. Er zijn ook trainingen op 19 en 26 maart. Ze zijn het meest interessant voor beginnende wielrenners, vanaf 16 jaar. Inschrijven voor één of meer dagen kan door een mailtje te sturen naar voorjaarstraining@twctverzetje.nl. Wacht niet te lang, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Tijdens de trainingen verbeter je je conditie, maak je nieuwe vrienden en groeit je vertrouwen op de fiets.

Verzamelpunt is het clubhuis aan de Sportlaan in Bemmel. De rit begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 12.00 uur. Trek je fietskleding aan en vergeet ook je helm niet want het is verplicht om die te dragen. Check ook of je fiets technisch in orde is en neem voldoende eten en drinken mee voor onderweg.

Kijk voor meer informatie op www.twctverzetje.nl/activiteiten/voorjaarstraining.