Voor de vijfde keer organiseert Rotary Arnhem Huissen de Stadsquiz. De Stadsquiz staat gepland op 30 oktober en de voorbereidingen om deze editie coronaproof te organiseren zijn inmiddels in volle gang.

Stadsquiz in deze tijd?
Ja, het kan. Voor veel mensen waren de afgelopen maanden niet gemakkelijk. We wisten het al, maar juist nu zagen we vele Huissenaren elkaar ondersteunen. De gemeenschapszin was groot. De Stadsquiz is bij uitstek een activiteit die Huissenaren bij elkaar brengt. We vinden het belangrijk om na al deze narigheid samen even de zinnen te verzetten. En dat kan, op veilige wijze.

Wat gaan we doen?
Geef je op met je team. Op 30 oktober starten we aan het begin van de avond met de vragen en opdrachten. Omdat de quiz coronaproof moet worden gedaan, zijn er verschillende veranderingen ten opzichte van de voorgaande stadsquizen. Dit betekent dat we een week eerder, op 23 oktober, met de teamcaptains overleg hebben over de nieuwe werkwijzen. Omstreeks 23.30 zijn alle uitslagen bekend en weten we welk team de titel “De Slimsten van Huissen 2020” krijgt.

Goede doelen
Natuurlijk is de Stadsquizavond erg gezellig. Maar het levert ook iets op. Drie goede doelen worden genomineerd en uiteindelijk krijgen zij een mooie bijdrage. Welke doelen dat zijn? Daar heb je zelf invloed op. Ieder team kan een eigen lokaal goed doel voordragen.

Doe mee en vorm je team!
Vorm een team van ongeveer 15 personen. Dat kunnen vrienden, buren, familieleden of clubgenoten zijn. Maakt niet uit. Het is wel handig om mensen te vragen met verschillende kennis en hobby’s. Bijvoorbeeld iemand die creatief is, een echte bèta, iemand die veel reist, muziek maakt en iemand die veel van Huissen weet.

Zet de datum in je agenda en houdt de www.stadsquizhuissen.nl! in de gaten, want alle nieuwtjes en wetenswaardigheden en het aanmelden zijn daar te vinden. Je vindt ons uiteraard ook op Facebook.

Rotaryclub Arnhem-Huissen is initiatiefnemer van de quiz. Leden van de club maken honderden vragen, werven teams en interesseren sponsoren. Ook worden we geholpen door verschillende mensen buiten de club. Waarom doen we dat? We dragen graag bij aan de binding van onze gemeenschap en aan goede doelen in Huissen.