Het beheer van de gemeentelijke binnensportaccommodaties in Huissen is vanaf dit jaar in handen van de nieuwe stichting Sportservice Lingewaard. Het beheer van sporthal De Brink, gymzaal De Abacus en gymzaal Het Sterrenbos zal door Sportservice Lingewaard op maatschappelijke wijze worden vormgegeven, met daarbij een belangrijke rol voor de gebruikers. Dat zijn naast het onderwijs vooral de Lingewaardse sportverenigingen.

Sportservice Lingewaard is een initiatief van Lingewaard Sport!, het platform opgericht vóór en dóór de sportverenigingen in Lingewaard. De stichting heeft meerdere doelen. Namelijk het ondersteunen van lokale gebruikers, het ontwikkelen van een veilige, gezonde en positieve sportomgeving, het stimuleren van samenwerking tussen sport, onderwijs en andere sectoren en het stimuleren van sport & bewegen onder alle doelgroepen in Lingewaard.

De stichting is bezig met in kaart brengen van alle gebruikers naast het onderwijs en de Huissense sportverenigingen. Gebruikers die in één van de accommodaties sportten en dat willen blijven doen worden opgeroepen contact op te nemen zodat zij mee worden genomen in de planning. Ook is de stichting nog op zoek naar vrijwilligers met goede ideeën op het gebied van sport & bewegen, of die zich willen inzetten voor kleine taken rond beheer en onderhoud.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen via n.vanderham@swlingewaard.nl of 06-83678991.

Zodra de binnensport weer open mag, verwelkomen we je graag in één van onze hallen.