Zondag 13 november komt Sinterklaas weer in Huissen aan! Vanaf het Looveer zal hij omstreeks 11.00 uur weer voet op Huissense bodem zetten. Het wordt weer een feest voor jong en oud!

Vanaf het Looveer, waar vast en zeker al veel belangstellenden zijn om de Sint te verwelkomen, gaat hij in een open wagen stapvoets naar het Odeon op de Markt in Huissen. Een volgauto met aanhanger zorgt voor Sinterklaasmuziek en ook is er auto met kadootjes en pepernoten! De pieten vergezellen hem en de kinderen te voet en per fiets.

Allen gaan in optocht naar het Odeon op de Markt. Daar is om 11.45 uur de ontvangst door de burgemeester en de kinderburgemeester. Tijdens deze ontvangst zijn er optredens van dansgroepen. Dit duurt tot 12.30 uur.

Hierna gaat Sinterklaas in de open wagen een rijtoer door Huissen maken. Met -net als vorig jaar- op vier centrale plekken een feestprogramma speciaal voor de Sint, ingevuld door de scholen:

13.00 uur op de parkeerplaats bij de Brink/Wagenweg
14.00 uur op de parkeerplaats bij de IKC Binnenste Buiten (Plaza)
15.00 uur op de parkeerplaats bij de Julianastraat
16.00 uur op de parkeerplaats bij de IKC Sterrenbos (van Wijkstraat)

De route is als volgt: startpunt Odeon op de Markt, Langestraat, Stadsdam, Winterdijk, Grevenveld, Nielant, Wagenweg, Loostraat, Plaza, Keizersallee, Loostraat, Bredestraat, Julianastraat, Laurentiusstraat, Muntstraat, Huismanstraat, Klaphek, Van Wijkstraat, Zandsedwarsstraat, Elsstraat, Beukenstraat, Stadswal/Karstraat, waarna Sinterklaas naar zijn verblijfadres in Nederland rijdt.