Ook dit jaar zal de Seniorenpronkzitting van De Kraonige Zwaone op zondagmiddag worden georganiseerd. Op zondagmiddag 5 februari zal De Gouden Engel weer omgedoopt zijn tot een schouwburg waar diverse pronkartiesten invulling zullen geven aan eenwervelende zitting.

Rond de klok van 13.30 zullen de deuren van De Gouden Engel op gaan zodat de gasten al een plaatsje in de zaal kunnen innemen. Voor senioren vanaf 65 jaar is de Pronkzitting gratis te bezoeken.

Het programma start om 14.11 uur met de entree van de Raad XI onder aanvoering van Stadspresident Ruben van Ottele. Aansluitend zal het hof met de Hoogheid Prins Gabri d’n getapte Boezenier en zijn prinsenvrollie Isa en Nikki en natuurlijk Hofmaarschalk George het podium betreden. Vervolgens zullen de aanwezigen getrakteerd worden op een show vol dans, zang en buut.

De Kraonige Zwaone vertrouwen erop dat het weer een zeer geslaagde en succesvolle middag zal worden. Muzikale omlijsting zal door de Rienblaozers verzorgd worden. Kom dus op tijd zodat u het hele programma van a tot z kunt bijwonen.”