Beweging is goed voor iedereen; dat is iets dat we allemaal wel weten. Elke dag een korte wandeling doet al wonderen voor lichaam én geest. Maar niet iedereen kan zich ertoe zetten om dan ook echt die wandeling te maken. Dé oplossing is er!

“In Huissen wandelen we namelijk samen met jou mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2020 van de Bas van der Goor foundation. Vanaf 16 september om 16.00 uur wandelen wij elke week, tien weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. Graag willen we jou van harte uitnodigen om met ons mee te wandelen, ieder in zijn of haar eigen tempo. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Gezelligheid verzekerd!”

Start wandelingen
Woensdag 16 september vanaf Medisch Centrum Loovelden (Plaza 3, Huissen) start de eerste wandeling. “We wandelen wekelijks op woensdag om 16.00 uur. Je wandelt ongeveer een uurtje op je eigen wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5 of zelfs 10 km. Het wandelen is gratis.”Informatiebijeenkomst
Op 9 september van 16.00 tot 17.00 uur houdt Huisartsenpraktijk Bles & Poels in samenwerking met SWL een informatiebijeenkomst over de Diabetes Challenge in Huissen, Medisch Centrum Loovelden. Iedereen die interesse heeft is welkom. Meldt u aan voor de bijeenkomst en of het wandelen door te mailen naar Sportcoach Quint van de Ven: q.vandeven@swlingewaard.nl of bellen naar 088 2552555. Namens huisartsenpraktijk Bles & Poels, Herstelcirkel Huissen, de HAN en vanuit Medisch Centrum Loovelden.