Prestatie en plezier gaan hand-in-hand bij dit nieuwe team. Het team wordt ingeschreven in de A-categorie 3e klasse en gaat door het leven als RKHVV Zaterdag Vrouwen 1. Trainer wordt Tony Versluis, een ervaren trainer in het vrouwenvoetbal.

Tony was eerder trainer bij RKHVV, Eldenia, SSS18 en FC Gelre. Het zaterdagteam komt naast het zondagteam en niet in de plaats van. Daarmee beschikt RKHVV over 3 Vrouwen 1 teams: op de vrijdagavond (35+), zaterdag en zondag.

Bestuurslid Selectiezaken van RKHVV Iwan de Jong is tevreden: “Met dit team erbij op de zaterdag hebben we voor de vereniging op de langere termijn een win-win situatie, omdat talentvolle speelsters uit de jeugd ook een mogelijkheid krijgen op de zaterdag te blijven voetballen, in plaats van dat men verplicht naar de zondag moet overstappen.

In de toekomst is dat een eigen keuze. Daarnaast is het goed voor de uitstraling van RKHVV met een prestatieteam in de A-categorie voor de dames op zowel de zaterdag als de zondag. We kunnen hier als vereniging alleen maar trots op zijn!”

Het team bestaat uit een mix van speelsters, zowel doorgestroomd vanuit de eigen jeugd, vanuit de eigen seniorenteams als van buiten. Met dit team hoopt RKHVV vele jaren vooruit te kunnen.

Voor vragen kun je terecht bij Tony Versluis (tony.versluis@gmail.com)