RKHVV bevestigt komst Michael van Swaaij naar de Blauwenburcht

828
Michael van Swaaij, SPERO

Michael zal het RKHVV1 team met ingang van komend seizoen versterken. 

Persbericht RKHVV

Wij vroegen Michael om zichzelf alvast voor te stellen zodat iedereen die hem nog niet kent meer weet over zijn achtergrond. Zodra de omstandigheden het weer toelaten zullen we hem natuurlijk via RKHVV.tv nader voorstellen.

Mijn naam is Michael van Swaaij en ik ben 21 jaar. Ik woon zowel in Haalderen als in Elst. Ik heb een tweelingzus Nicky en ik ben al een aantal jaar samen met mijn vriendin Rebecca. 

Ik ben begonnen met voetballen bij HAVO in Haalderen en heb hier 2 jaar gespeeld voordat ik naar Spero in Elst ben gegaan. Dit is de club waar ik tot op heden nog steeds actief ben.

Omdat ik het daar ontzettend naar mijn zin heb was de beslissing ook geen gemakkelijke. Het is een fijne club en ik zal Spero dan ook altijd dankbaar blijven dat ik daar deel van uit heb mogen maken. 

Ik heb over mijn voetbaltoekomst gesproken met een aantal clubs, waaronder RKHVV. Hierbij kwam ik tot de conclusie dat ik mij voetballend graag verder wil ontwikkelen. Na een prettig gesprek met een aantal mensen van RKHVV en mensen uit mijn omgeving heb ik besloten om voor “De Blauwen” te kiezen. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik ga mijn best doen om mijn steentje op en buiten het veld bij te dragen! Tot volgends seizoen op de Blauwenburcht.”

Bas Kamp zegt: “Michael is een speler die eruit springt door zijn energieke manier van spelen. Daarnaast is hij gericht op het maken van doelpunten. Door die kwaliteiten is hij ons opgevallen en is hij door onze club gevolgd. We zijn ontzettend blij dat hij voor RKHVV heeft gekozen.”

Bron: RKHVV