Het komende seizoen verwelkomt RKHVV een drietal nieuwe spelers.

Huissen, 17 mei 2021
Na het vertrek van keeper Wesley Hendriks is de TC op zoek gegaan naar een goede vervanger. Met de komst van de ervaren Sebastiaan van der Sman (32) lijkt dit prima gelukt. De inwoner van Arnhem speelde zijn laatste wedstrijden bij 3e-divisionist DOVO. Daarvoor keepte hij jarenlang bij TEC uit Tiel. Sebastiaan is opgeleid bij ESA en Vitesse (jeugd). Bij de laatste club is hij momenteel werkzaam als coördinator Voetbalzaken.

De tweede speler die de selectie van RKHVV komt versterken is de van ESA afkomstige
Jarëll Lopulalan (19). Jaraëll is een talentvolle verdediger en hij wil zich bij RKHVV graag verder ontwikkelen. Hij is begonnen met voetballen bij ESA en voetbalde daarna (van 2011 tot 2017) in de Vitesse Academie. De afgelopen jaren heeft hij in de jeugd gespeeld bij SML en De Treffers. Na deze twee clubs keerde hij terug naar de club uit Rijkerswoerd waar hij is begonnen.

Als derde speler keert volgend seizoen Kevin Sissing (35) terug in de voorhoede van RKHVV. In 2012 vertrok de geboren Arnhemmer bij RKHVV om bij Bennekom te gaan spelen. De afgelopen jaren speelde hij bij VV Scherpenzeel (Zat. Hoofdklasse). Kevin is op het moment al actief bij onze club; als jeugdtrainer/coach.
Verder trainen er op dit moment ook 2 spelers van de O17 en 2 spelers van de O19 mee met de selectie.
RKHVV is blij met de komst van deze spelers en wensen hen een mooi seizoen toe.