Bij Hexagon is een grote groep recreanten, dames en heren, iedere vrijdag avond fanatiek aan het volleyballen in de sportaccommodatie van Dorpshuis Angeren. Na een korte warming up worden de teams samengesteld en kan de strijd om de eer op die avond beginnen. Na afloop worden de wedstrijden geëvalueerd onder het genot van een drankje.

Met ingang van dit seizoen is een gemixt team in sporthal Valkenhuizen in Arnhem begonnen aan de midweek competitie. Per avond worden er twee wedstrijden gespeeld waarbij Hexagon regelmatig de punten binnenhaalt. Per seizoen worden 14 wedstrijden per team gespeeld op de woensdag avonden. De datums worden ruim van te voren bekend gemaakt. Voor deze competitie dient een team te bestaan uit minimaal 2 dames.

Omdat we momenteel net kunnen voldoen aan het minimaal aantal dames, zoeken wij dames die het team willen versterken. Uiteraard zijn heren ook altijd welkom.

Heb je belangstelling en wil je ook graag bij de recreanten volleyballen, kom dan een paar keer vrijblijvend meespelen op vrijdagavond vanaf 21:30 uur. Je mag in ieder geval een maand gratis meespelen.

Meer info is te vinden op onze Facebook pagina “Hexagon volleybal Angeren” en de Website www.vchexagon.nl