Persbericht RKHVV

Het mag dan een bijzondere tijd zijn en niet worden gevoetbald, er is wel heel veel beweging. Deze keer kunnen we twee nieuwe spelers aan jullie voorstellen die zich het komend seizoen bij onze selectie op de Blauwenburcht zullen aansluiten.

Het mag dan een bijzondere tijd zijn en niet worden gevoetbald, er is wel heel veel beweging. Deze keer kunnen we twee nieuwe spelers aan jullie voorstellen die zich het komend seizoen bij onze selectie op de Blauwenburcht zullen aansluiten.

Thijs van Amerongen
“Ik ben Thijs van Amerongen, 21 jaar oud en woonachtig in Rheden. Ik ben begonnen met voetballen bij vv Rheden en op mijn 13e heb ik de overstap gemaakt naar De Graafschap. Na 8 jaar lang bij de Graafschap gevoetbald te hebben speel ik vanaf komend seizoen bij RKHVV.

Na de zomervakantie begin ik aan mijn opleiding bedrijfskunde aan de universiteit in Nijmegen. Naast het voetballen vind ik het leuk om te fitnessen en met vrienden/familie te zijn. Ik kijk er heel erg naar uit om samen er aankomend seizoen een sportief en succesvol jaar van te maken.”

Ramond van Steenbergen
“Mijn naam is Ramon van Steenbergen, ik ben 27 jaar en geboren en getogen in Velp waar ik vandaag de dag nog steeds woon. Ik heb van kinds af aan voor VVO gespeeld en tussendoor nog een jaartje bij Arnhemse Boys.

Na een aantal fijne gesprekken met mensen binnen de club en met mensen uit mijn directe omgeving, ben ik ervan overtuigd dat RKHVV en club is die perfect bij mij past en het voelde direct goed. Daarnaast sluiten de ambities van de club goed aan bij mijn persoonlijke doelstellingen.

Ik kijk er naar uit dat het balletje weer gaat rollen. Ik heb er zin in!”