Reserveer de datum vast in je agenda: op zondag 28 augustus 2022 houdt TWC ’t Verzetje uit Bemmel voor de 40ste keer de Pukkeltocht. De inschrijving voor deze volledig uitgepijlde toertocht is nu geopend. Ervaar diverse uitdagende beklimmingen in het Rijk van Nijmegen op afwisselende routes van 90 en 120 kilometer.

Klimplezier is gegarandeerd, bijvoorbeeld op de Oude Holleweg. De meest uitdagende klim in dit deel van Nederland. Met een hellingsgraad tot wel 13 procent kan deze beklimming de concurrentie aan met Zuid-Limburgse toppers. Je wielerhart gaat er letterlijk en figuurlijk sneller van kloppen. En wat dacht je van andere verleidelijke trajecten op het parcours, zoals de Ubbergse Holleweg en de Zevenheuvelweg?

Maar de Pukkeltocht is meer dan klimmen: je toert ook lekker over de Waaldijk, door de Ooijpolder en door de Hatertse Vennen. Zo kom je langs de mooiste plekjes van de regio. Beide routes zijn lekker afwisselend. Onderweg zijn er ook pauzeplekken. Daarnaast staat er op diverse plekken langs de routes een fotograaf klaar voor een actiefoto. Deelnemers krijgen deze gratis aangeboden.

De Pukkeltocht start en eindigt bij het clubhuis van TWC ’t Verzetje,  aan de Sportlaan 1b in Bemmel. Daar zijn ook kleedruimten, douches en toiletten aanwezig. Ook is er voldoende parkeergelegenheid. Tevens staat er een servicepunt van Cyclon. Starten kan op beide afstanden tussen 8:30 en 11:00 uur.

Voor meer informatie en inschrijven kijk je op www.pukkeltocht.twctverzetje.nl.