Op zondag 19 december van 11:00 – 17:00 uur organiseert Stichting de Zandse Kerk weer een gezellige kerstmarkt in de Zandse Kerk, van Wijkstraat 33, Huissen. Kom jij ook exposeren?

Er kunnen ongeveer 30 expositietafels geplaatst worden. De bedoeling is dat de exposanten producten aanbieden die met de kerst te maken hebben: kerststukken, kerstversiering, kleine cadeautjes. Vanaf nu kun je inschrijven voor een tafel (afmetingen 160 x 80 cm, 170 bij 70 cm of 110 bij 70) ad 20 euro per tafel. Stuur een mailtje naar info@zandsekerk.nl.

Vermeld je naam en telefoonnummer en welk product/producten je aanbiedt. Als er te veel aanbod is, zullen we helaas selectie moeten toepassen. Via bovenstaand e-mailadres kun je ook informatie verkrijgen. De inschrijving sluit op 12 december. Op 13 december versturen we de bevestigingen.

Exposanten staan binnen, warm en droog, in een sfeervolle kerk. De kerststal is ieder jaar weer een trekpleister voor jong en oud. En natuurlijk is er muziek. Stichting de Zandse Kerk verwacht veel bezoekers. Hiervoor komen leuke zitplekjes waar een hapje en een drankje genuttigd kan worden.

Wij houden ons aan de dan geldende coronamaatregelen.