Ieder ervaart in zijn of haar leven verschillende verliezen. Dit kan zijn het verliezen van iemand die u dierbaar is en ook bijvoorbeeld verlies van uw baan, of gezondheid. Ieder van uw verliezen heeft een impact op uw leven. Het kost tijd en energie om de wond die uw verlies achterlaat weer te helen. Om te rouwen. U bent anders dan een ander, de wond die uw verlies bij u achterlaat is voor u anders dan voor iemand anders. Ieder rouwproces is dan ook anders. Er is geen ‘goed’ en ‘fout’ in rouw.

In deze lezing krijgt u inzicht in het rouwproces, dat voor ieder anders is. Het kan lastig zijn om met anderen over rouw en verlies te spreken. Op deze avond krijgt u, in een sfeervolle ruimte, handvaten om met de ander in gesprek te gaan over verlies en rouw.

U bent van harte welkom op zaterdagavond 16 oktober van 19.00 – 20.00 (inloop vanaf 18.45) in Gezondheidscentrum ’t Duifje (Oude Huissenseweg 4, 6834 GS, Arnhem).

Deelname aan de lezing is kosteloos. U kunt zich opgeven door het aanmeldformulier te downloaden op de website en dit naar de praktijk te mailen. Mocht dit niet lukken, kunt u ook een e-mail sturen naar welkom@praktijkin-zicht.nl, dan stuur ik u het formulier op.