Wel goede voornemens maar je kunt ze niet verzilveren door de lockdown? Wij van Lingewaard Fit gaan daar verandering in brengen. De gezonde leefstijl is belangrijker dan ooit dus we gaan jullie helpen. Schrijf je in op www.lingewaardfit.nl voor 12 weken krachttraining vanuit huis!

De komende 12 weken kun jij namelijk gratis deelnemen aan krachttraining onder leiding van fysiotherapeut Jesse Smit. Wekelijks krijg je filmpjes opgestuurd zodat je thuis, eventueel samen met een partner gaat sporten en bewegen! De instap is laagdrempelig, maar je kunt het zo zwaar maken als je zelf wil! Aanstaande maandag start de nieuwe ronde dus schrijf je snel in.

Uit onderzoek weten we dat kracht op latere leeftijd afneemt. Dit zorgt voor een toenemende kans op blessures en een afname van de mobiliteit. Door tweewekelijks aan krachttraining te doen, kun je dit proces uitstekend remmen.  Meld je daarom snel aan op lingewaardfit.nl en laat op de startpagina je emailadres achter. Elke maandag ontvang je twee trainingen die je op een zelfgekozen moment kunt doen (controleer op maandag ook je spambox!). Daarnaast gaan we je op de hoogte houden van het Lingewaardse sportaanbod zodra in groepsverband sporten weer mogelijk is.

De vorige ronde deden er ruim 350 Lingewaarders mee. Dit keer werken we samen met Omroep Lingewaard waardoor beeld en geluid is verbeterd. Lingewaard Fit is een samenwerking tussen Fysiotherapie M van der Ploeg, Stichting Welzijn Lingewaard en sinds kort ook Omroep Lingewaard en HuissenStad om Lingewaarders (55+) te helpen sterk en gezond te blijven!