Sinds vandaag is er een activiteitengids voor alle ‘senioren’ (50+) inwoners van Lingewaard met daarin een uitgebreid aanbod van wat er op beweeggebied te doen is. Zeer laagdrempelig kunnen senioren kennismaken met uiteenlopende activiteiten. Ziet u deze poster de komende weken hangen. Vraag dan naar de een activiteitengids!

Wandelen, voetballen, yoga etc. Dankzij de gids van Max Vitaal kan u vrijblijvend ontdekken welke beweegactiviteit bij u past of u ontdekt uw creatieve talenten samen met andere leeftijdsgenoten. Een proefles bijwonen kan door vrijblijvend contact op te nemen met de deelnemende aanbieder.

“Max Vitaal heeft alle mogelijke activiteiten binnen de gemeente in de gids gebundeld, waardoor u niet zelf op zoek hoeft te gaan naar de legio mogelijkheden. U zal verrast worden door de aangeboden keuzes!”

Het boekje is gratis te krijgen op diverse plekken in de gemeente! De sportcoach deelt de boekjes uit op dinsdag 19 oktober tussen 13.30 en 15.00 uur in het PP Huissen (Het Zilverhuus, Wagenweg 12c, de Brink). Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de 19e langs te komen? Niet getreurd de komende maanden is de gids daar te verkrijgen!

Max Vitaal is een initiatief vanuit het Lingewaards Sportakkoord in samenwerking met de seniorenstichtingen, sportverenigingen en andere activiteitenaanbieders. Met deze gids maakt u kennis met meer dan 100 lokale activiteiten.

Vragen neem contact op met Sport- & Cultuurcoach Quint van de Ven, q.vandeven@swlingewaard.nl of via 06-13966536