Dat beweging gezond is weten we allemaal. Toch hoor ik in de praktijk vaak dat het lastig is om ook daadwerkelijk te gaan bewegen. Om deze reden heb ik ‘Take a Walk Huissen’ opgestart. Met Take a Walk Huissen ga je een uur lang wandelen, op jouw eigen tempo, met twee met grit gevulde buizen in je handen. Door het gebruik van deze buizen vergroot je de intensiteit van je workout met 30%! Tussendoor stoppen we af en toe om wat oefeningen te doen, zodat je naast je benen en conditie ook je core en je armen traint.

Take a Walk Huissen is perfect als je beginnend bent als sporter, of als je je conditie rustig wilt opbouwen. Doordat we werken met de met grit gevulde buizen train je je bindweefsel (tussen je spieren) waardoor je ook blessures kunt voorkomen.

Take a walk Huissen is voor iedereen vanaf 16 jaar. De enige voorwaarde is dat je op een rustig tempo, pijnvrij moet kunnen wandelen. De training wordt aangepast op het niveau van de groep. Mochten hier grote verschillen in zijn wordt ervoor gezorgd dat er voor iedereen uitdaging in zit.

De lessen zijn op woensdag– en vrijdagochtend van 09.00-10.00. Kosten per keer zijn 8 euro. Je kan per les betalen of in de vorm van een strippenkaart van 10x.

Kom je meedoen met een gratis proefles? Stuur dan even een mailtje naar info@umiek.nl of bel naar 06-11818482, ook als je vragen hebt of meer informatie wilt. Je kan ook kijken op https://umiek.com/take-a-walk-huissen/ .

Ik hoop jullie snel te ontmoeten in een van de lessen!