zaterdag 9 december 2023
Home Gemeente Mobiliteit en verkeersveiligheid; wat vindt u?

Mobiliteit en verkeersveiligheid; wat vindt u?

523
Persbericht gemeente Lingewaard

De gemeente wil Lingewaard bereikbaar en veilig houden voor alle weggebruikers. Wij werken aan maatregelen voor de korte termijn en een plan voor de lange termijn. Daarbij willen we natuurlijk rekening houden met de wensen van mensen die in Lingewaard wonen en werken. In een online vragenlijst kunt u uw mening geven over verkeer en vervoer in Lingewaard.

Wij zijn bijvoorbeeld benieuwd wat u vindt van de voorzieningen voor auto, fiets en openbaar vervoer in Lingewaard. Hoe wilt u zich in de toekomst binnen de gemeente verplaatsen? Welke eisen stelt u aan de bereikbaarheid van de gemeente Lingewaard?

Interactieve kaart

Vanaf vrijdag 19 februari vindt u de vragenlijst op onze website. Het invullen van de enquête duurt ongeveer vijftien minuten. Wij raden u aan om de enquête op een pc of laptop in te vullen. De interactieve kaart die we gebruiken, is dan beter zichtbaar. De resultaten verwerken we anoniem. U
kunt aangeven of u op de hoogte wil blijven van de resultaten. Invullen kan tot en met 8 maart. Alvast hartelijk dank voor uw deelname.