De coronamaatregelen maken het Huissense sportaanbieders momenteel niet makkelijk. Zij krijgen de kans hun aanbod in het nieuwe jaar extra te promoten! Ook in Lingewaard komt in 2021 namelijk het boek van Max Vitaal uit, speciaal voor de 50-plusser.

Max Vitaal is een initiatief van de Gemeente Lingewaard en Stichting Welzijn Lingewaard in samenwerking met de regionale Senioren Netwerk Lingewaard, sportverenigingen, cultuurorganisaties en andere activiteitenaanbieders. Het project maakt het voor 50-plussers mogelijk om sport- en cultuuractiviteiten te ontdekken. Het aanbod uit het boekje is het gehele jaar door te bezoeken. Bent u een aanbieder en wilt u graag meedoen? Meld u dan nu aan met een activiteit op www.maxvitaal.eu.

En ook voor (potentiële) 50-plus-sporters natuurlijk een super initiatief, omdat al het culturele en sportieve aanbod gebundeld staat in een boek. Zo kunnen ze vrijblijvend ontdekken welke sport bij hen past én welke hun sociale/ creatieve voldoening geeft. Het moet het laagdrempeliger maken voor deze doelgroep om met verschillende sportverenigingen kennis te maken.
,,In andere gemeenten is het sport- en cultuurstimuleringsproject Max Vitaal een bewezen succes. Mede daarom rekenen wij op een groot draagvlak binnen Huissen”, vertelt Quint Van de Ven Sport- & Cultuurcoach bij Stichting Welzijn Lingewaard.

Het boekje wordt in 2021 pas gepubliceerd als de meeste seniorensporten weer aan de gang zijn! Dus schroom niet om ook je aanbod toe te voegen dat nu niet door kan gaan.
Vragen? Neem contact op met Quint van de Ven: q.vandeven@swlingewaard.nl of via 06-13966536