De activiteitengids voor alle ‘senioren’ (50+) inwoners van Lingewaard met daarin een uitgebreid aanbod van wat er allemaal te doen is. Zeer laagdrempelig kunt u kennismaken met uiteenlopende (beweeg)activiteiten. Wethouder Aart Slob weet vanaf nu wat er te doen is in Lingewaard, hij ontving afgelopen week de gids in het Dorpshuis Angeren!
Wandelen, voetballen, yoga etc. Dankzij de gids van Max Vitaal kunt u vrijblijvend ontdekken welke beweegactiviteit bij u past of u ontdekt uw creatieve talenten samen met andere leeftijdsgenoten. Een proefles bijwonen kan door vrijblijvend contact op te nemen met de deelnemende aanbieder.

Het boekje is voor iedereen dichtbij verkrijgbaar namelijk:
• de Minkhof, (Molenwij 57, Bemmel)
• Dorpshuis Angeren (Emmastraat 23)
• OC Doornenburg (Kerkstraat 3, Doornenburg)
• Participatiepunt Gendt (Goed Spul, ingang Kloosterpad)
• Participatiepunt Huissen (Zilverhuus, Wagenweg 12c).

Kijk op www.lingewaardinbeweging.nl onder “informatie” bij “Max Vitaal – Uitgiftepunten” voor de exacte openingstijden om de gids cadeau te krijgen.

Max Vitaal is een initiatief vanuit het Lingewaards Sportakkoord in samenwerking met de seniorenstichtingen, sportverenigingen en andere activiteitenaanbieders. Met deze gids maakt u kennis met meer dan 100 lokale activiteiten.
Vragen neem contact op met Sport- & Cultuurcoach Quint van de Ven, q.vandeven@swlingewaard.nl of via 06-13966536