Looveldenloop 2019 Huissen. Speciaal voor leerlingen van de Boemerang en bewoners van de wijk Loovelden organiseerden het Medisch Centrum Loovelden, IKC BinnensteBuiten, Zonnekinderen, Pheidippides en Stichting Welzijn Lingewaard de derde editie van de LooveldenLoop. De startplaats voor alle activiteiten was in het park aan de Keizersallee. Er werden spelletjes gedaan en er was plek om even rustig te zitten en natuurlijk te kijken/mee te rennen met de LooveldenLoop.Na afloop kregen de kinderen een leuke herinnering en de snelste drie per categorie ontvingen een mooie beker.

Door de coronacrisis en de door de overheid getroffen maatregelen gaat de Looveldenloop (woensdag 27 mei 2020) dit jaar niet door. Het evenement zal een jaar uitgesteld worden naar volgend voorjaar.
De projectgroep, bestaande uit Medisch Centrum, IKC Binnenstebuiten, en de Sport- en Cultuurcoach van Stichting Welzijn Lingewaard, heeft besloten om de Looveldenloop niet te verplaatsen naar het najaar, maar met een jaar uit te stellen naar mei 2021. Dit in verband met de maatregelen rondom evenementen die waarschijnlijk nog langer gaan gelden dan tot 1 juni.

Via deze weg wil de projectgroep de sponsoren bedanken voor hun steun. Zij zullen deze goed benutten tijden de uitgestelde vierde editie van de Looveldenloop. Bij deze dank aan; het Gerrit Jeurissenfonds, Huissens Weldoen en het Vlinderfonds. Ook Jumbo Huissen en Loopgroep Pheidippides bedankt voor alle tijd die er tot nu toe in gestoken is.
Volgend jaar maken we er een feestje van en hopen we weer fijn met jullie samen te kunnen werken!

Voor de studenten van de HAN Krachtige Leerkring is een alternatieve opdracht bedacht. Zij gaan komende tijd aan de slag met het YouTube kanaal van Stichting Welzijn Lingewaard in de vorm van het plaatsen van leuke filmpjes en activiteiten.
Blijf gezond en blijf in beweging volgens de richtlijnen van het RIVM.