LiveMusicMix is de nieuwe jamsessie voor de regio

439

De Buitenpoort biedt op zondagen muzikanten en zangers (m/v) podium
Een vaste ontmoetingsplek voor muzikanten en zangers (m/v) uit de regio. Voor creatieve, muzikale sessies. Plus gezelligheid. Dat was de MuzikantenMix in De Buitenpoort in Huissen de afgelopen jaren. Opvolger LiveMusicMix gaat op dezelfde voet verder! Zelfs met een extraatje als afsluiter. Zondagmiddag 9 februari a.s. is de eerste editie van deze nieuwe opzet in vertrouwde omgeving. 

LiveMusicMix staat voor: een mooie mengelmoes van muzikanten en zangeressen en zangers die met elkaar het podium delen om een grote diversiteit aan songs tot uitvoering te brengen op zondagmiddagen. Het is de opvolger van de MuzikantenMix. Deze jamsessie annex open podium in De Buitenpoort in Huissen bewees de afgelopen vijf jaar een creatieve en muzikale ontmoetings- en speelplek te zijn voor muzikanten en microfoonhelden. Iedere betrokkene wordt daarvoor nogmaals bedankt en zeker de begeleidende ‘band’. 
Voor LiveMusicMix zijn nieuwe begeleiders gestrikt; Lex (gitaar), Louis (gitaar), Jochem (keys), Patrick (bas), Michel (drums) en Bob (zang) gaan er op 9 februari a.s. een geweldige start van maken. ,,Het wordt allemaal weer laagdrempelig, dus pak je instrument en schraap je keel en kom naar de Buitenpoort. Backline is aanwezig’’, aldus organisator Benno Arends. De basis is een lijst met nummers (zie Facebook), maar ook (spontane) verzoekjes zijn welkom.

Swingende afsluiting
Ook nieuw in dit concept is een muzikaal cadeautje, ofwel een live band. Op de eerste editie is dit: Castle Lords. Die spelen nummers van onder meer Santana, Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, The Doors, Fleetwood Mac, CCR, Etta James, Aretha Franklin en John Mayer. Het wordt in ieder geval een swingende afsluiting van de eerste LiveMusicMix op zondag 9 februari a.s. Toegang vanaf 15.00 uur en uiteraard gratis.De tweede editie is op 19 april. Met Company (Bad Company en The Free songs) als ‘cadeautje’/band.

Fotobijschrift: LiveMusicMix is zo nieuw, dat er nog geen foto van de begeleiders van deze jamsessie samen is. Vandaar een archieffoto van ‘voorganger’ MuzikantenMix. Zeker zo gezellig wordt het op 9 februari a.s..Foto: Benno Arends