Deel op social media Deel op social media Deel op social media Deel op social media
GroenLinks Lingewaard heeft Lianne Duiven genomineerd voor de verkiezing van Beste Raadslid 2022. Na vier raadsperiodes heeft ze haar sporen wel verdiend. En nog is ze vol enthousiasme en energie bezig om nieuwe raadsleden te inspireren…

Met de verkiezing van het beste raadslid van Nederland wordt aandacht gevraagd voor het belang van de lokale politiek. Raadsleden krijgen een landelijk podium om het belang van het vak en hun verdiensten aan een breder publiek te tonen. Vergelijken is lastig. Elke gemeente kent een eigen cultuur en context. Toch zijn er eigenschappen die voor elk raadslid belangrijk zijn, zoals effectiviteit, kennis van zaken, zichtbaarheid, integriteit en communicatievaardigheden.

“ Al fietsend in een dikke trui geeft ze het voorbeeld ”
Lianne heeft met haar ongeremd enthousiasme en tomeloze energie het groene en linkse geluid in onze gemeente op de kaart gezet. Met veel inzet voor duurzaamheid, biodiversiteit en het betrekken van mensen. Haar netwerk is groot onder inwoners en organisaties, en in de raad vindt zij effectief medestanders voor het goede doel. Scherp op de inhoud en met humor, wordt Lianne ook door tegenstanders in het debat gewaardeerd. Toegankelijk, betrokken en altijd bereid creatieve oplossingen te zoeken. En voor vrouwen een opsteker, zie onze kandidatenlijst met acht vrouwen in de top-tien!
Geef je stem aan Lianne via deze hyperlink: https://www.besteraadslid.nl/raadslid/lianne-duiven

Dit is een persbericht van GroenLinks Lingewaard

Foto: Lianne Duiven (2e van rechts).