Kledingruilwinkel Lingewaard heeft de lente in haar hoofd. De temperatuur loopt weer op en het mooie weer komt er aan. De medewerkers zijn inmiddels begonnen om de wintercollectie om te wisselen voor de zomercollectie. Met de komende versoepelingen mogen er ook weer meer mensen tegelijk de winkel in. De Kledingruilwinkel in Haalderen is op de gebruikelijke openingstijden geopend, elke dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 14:00 u en op woensdag tot 16.00 u.
Dus heb jij nog gebruikte zomerkleding (winterkleding hebben we even genoeg) en wil je iets anders kom naar de kledingruilwinkel en ruil het om. Bij inlevering van kleding krijg je stempels en met deze stempels kan je zelf iets leuks uitzoeken in de kledingruilwinkel. Zo voorkomen we samen verspilling en krijgen jouw ongebruikte kledingstukken een nieuw leven. Iedereen is welkom bij de kledingruilwinkel Lingewaard. Ingeleverde kleding moet wel schoon en heel zijn, anders kunnen we het niet aannemen.

Benieuwd naar kledingruil winkel? Kijk voor meer informatie over de Kledingruilwinkel op https://swlingewaard.nl/participatiepunten/kledingruilwinkel