Ben je tussen de 14 en 27 jaar en wil je meer over jezelf leren? Over wat je kunt en wat je leuk vindt? Meld je dan aan voor de gratis training “MDT Young Leaders” van SWL. Handig voor op je cv, bij het maken van (bijvoorbeeld) een studiekeuze of voor het vergroten van je netwerk.

Wat?

Je krijgt 10 trainingen en een eigen begeleider. Na afloop krijg je een erkend certificaat. Het doel is om gezamenlijk een sociale activiteit te organiseren voor jouw dorp of wijk. Dit kan van alles zijn! Het bedenken, organiseren en uitvoeren doen jullie als groep samen, onder begeleiding van jullie trainer.

Over MDT

MDT maakt onze samenleving sterker door jongeren met verschillende achtergronden bij elkaar te brengen en de kans te bieden zich te ontwikkelen en vrijwillig in te zetten.

Op dit moment is de eerste groep Young Leaders bij SWL opgeleid en gecertificeerd. Het was een leuke ervaring met een leergierige, enthousiaste en creatieve groep jongeren. Wij kijken uit naar de volgende groep jongeren die wij mogen opleiden!

Lees je dit en denk je dat dit iets voor jou is? Of misschien voor iemand die je kent? Of zou je nog wat meer informatie willen? Neem dan contact op met Maarten, jongerenwerker SWL. Via m.marsen@swlingewaard.nl of bel/ stuur een appje naar 06-49881089

Foto: via Unsplash, credits: Antony Fomin