Onder het motto “laat vader ‘t lekker bekijken” heeft Foto van Eimeren in Huissen het assortiment verrekijkers uitgebreid.
We fietsen even door park Lingezegen of een rondje over de dijken en kunnen veel dingen bekijken. Met een verrekijker kan je de kleine details goed zien en wordt een tochtje nog interessanter. Je weet niet wat je allemaal kan zien langs de weg.

Ook voor de kleine vogelaars hebben we een kijker. Een lichte kijker met een makkelijke grip voor de kleine handen en toch met een redelijke vergroting zodat ook zij alles goed kunnen bekijken.
Een verrekijker kan geheel zonder risico aangeschaft worden. Met onze gratis upgrade garantie kunt u de kijker uitproberen. Wilt u binnen 2 weken na de aanschaf overstappen naar een andere kijker dan nemen we de eerste kijker tegen de aanschafprijs weer in. Zo bent u verzekert dat uw aankoop geen miskoop is. Vraag wel even naar de voorwaarden in de winkel om teleurstellingen te voorkomen.
Speciaal voor Vaderdag hebben we voor pappa en ook de kleine kijker een leuke verrekijker staan. Kom snel kijken!! We hebben al een verrekijker vanaf € 16,95.

We zien uw graag in de winkel.
Foto van Eimeren Langestraat 8
6851 AP Huissen www.fotovaneimeren.nl