Op de maandelijkse koffieochtend in de Zandse Kerk werd dit keer Koningsdag gevierd. De Zandse Kerk was voor de gelegenheid met ballonnen, vlaggetjes en mooie oranje ranonkels versierd. Er waren ruim 70 bezoekers.

De bezoekers hadden zich feestelijk uitgedost: helemaal in het oranje of met oranje accenten. De 92-jarige Theo Schepers had zelfs speciaal voor de gelegenheid een hoed en T-shirt gekocht. Hij kreeg dan ook de prijs voor de mooiste outfit.

Gezamenlijk is het Wilhelmus gezongen en er waren natuurlijk spellen die bij deze gelegenheid horen: sjoelen en ei-lopen. De beste sjoeler was Coby Peters en de snelste ei-racer was Gonny.

Alle winnaars kregen de prijs uit handen van vrijwilliger Carool, die net is benoemd tot lid in de orde van Oranje-Nassau. Stichting de Zandse Kerk feliciteert Carool en is super trots op haar. 

De gastvrouwen en vrijwilligers kijken terug op een gezellige bijeenkomst. Zij danken de familie Van Gellecum uit de Hoeve voor de geschonken ranonkels.
De koffieochtenden in de Zandse Kerk zijn altijd op de laatste woensdagochtend van de maand. De volgende is op woensdagochtend 25 mei 2022. De gastvrouwen doen graag een oproep: “Iedereen is van harte welkom. Kom gerust eens kijken.”