Na een zeer geslaagde Koningsdag Koffieochtend op 27 april in de Zandse Kerk in Huissen bedankt Stichting de Zandse Kerk de gastvrouwen en vrijwilligers van de werkgroep Koffieochtend voor hun geweldige inzet en enthousiasme om iedere maand alles op rolletjes te laten verlopen. “Wij zijn heel blij met jullie allemaal.”

Woensdag 25 mei is de volgende koffieochtend. De gastvrouwen hopen weer veel bezoekers te mogen ontvangen. De inloop is vanaf 10.00 uur en om 10.30 uur begint het koffieschenken. De kosten zijn 3 euro per persoon, voor meerdere kopjes koffie met wat lekkers erbij.

Gastvrouwen en vrijwilligers nodigen iedereen van harte uit, jong of oud dat maakt niet uit. “Kom gerust een keertje kijken. Gezelligheid en lekker bijkletsen met elkaar en natuurlijk genieten van heerlijke kopjes koffie, daar draait het om. Wij zorgen voor een gezellige ruimte en zien er naar uit om vaste bezoekers, maar ook nieuwe bezoekers te mogen begroeten, dus tot ziens op woensdag 25 mei in de Zandse Kerk in Huissen.”
Voor contact met de werkgroep mail naar info@zandsekerk.nl