De kledingruilwinkel in Lingewaard gaat weer open voor de enthousiaste kledingshoppers uit Lingewaard. De ruilwinkel in Haalderen zal de gebruikelijke openingstijden en dagen hanteren. Elke dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 14:00 u (woensdags tot 16.00 u) zijn jullie welkom om eigen kleding in te ruilen voor wat nieuws! 

Heb jij nog kleding op zolder of in de kast liggen die je niet meer draagt of gebruikt? Lever het dan in bij de kledingruilwinkel. Hier krijg je dan stempels voor en met deze stempels kan je zelf iets leuks uitzoeken in de kledingruilwinkel. Zo voorkomen we samen verspilling en krijgen jouw ongebruikte kledingstukken een nieuw leven. Iedereen is welkom bij de kledingruilwinkel Lingewaard. 

In verband met de coronamaatregelen gelden er een aantal regels in de winkel zoals het dragen van een mondkapje, 1.5 meter afstand, maximaal 5 klanten in de winkel en ten alle tijden dienen de aanwijzingen van het personeel gevolgd te worden. 

Benieuwd naar kledingruil winkel? Kijk voor meer informatie over de Kledingruilwinkel op https://swlingewaard.nl/participatiepunten/kledingruilwinkel