Vlaggen gemeente Lingewaard.

Hebben ambtenaren een 9-tot-5 mentaliteit? Is werken bij een gemeente suf? Helemaal niet! Dat laat de gemeente Lingewaard graag zien tijdens ‘Loeren bij Lingewaard’ op zaterdag 26 november van 10.00 uur tot 14.00 uur. Iedereen die meer wil weten over werken bij de gemeente is van harte welkom op het gemeentehuis in Bemmel.

Programma
Hoe gaat het er nou echt aan toe bij de gemeente? In korte workshops worden er casussen behandeld met verschillende teams uit de organisatie. Speciale gast Tim Hofman speelt een potje ‘open kaart’ met de medewerkers van de gemeente. Medewerkers vertellen de bezoekers meer over actuele vacatures, stages en afstudeeropdrachten. Sollicitatie-expert en bestsellerauteur Aaltje Vincent vertelt de aanwezigen hoe zij hun nieuwe werkgeluk kunnen vinden.

Aantrekkelijke werkgever
‘’Als gemeente zijn we een aantrekkelijke werkgever en dat willen we graag laten zien’’, vertelt burgemeester Nelly Kalfs. ‘’Om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst voldoende personeel hebben, willen we bezoekers laten ervaren hoe leuk en uitdagend werken bij de gemeente Lingewaard is. Dat doen we onder meer met Loeren bij Lingewaard.’’

#IkBenAmbtenaar
Werken bij de gemeente betekent veel afwisseling, uitdaging en maatschappelijke betrokkenheid! Ook zijn er volop kansen om te leren en te ontwikkelen. Ambtenaren bij de gemeente Lingewaard zijn trots op hun werk! Dat laten ze zien in de campagne #IkBenAmbtenaar die vandaag van start gaat.

Loeren bij Lingewaard wordt ondersteund en gesubsidieerd door het A&O fonds gemeenten.

Laatste nieuws