Een sprong in het diepe. Dat is wat Lianne Derksen in 2019 nam.

Ze organiseerde voor het eerst een evenement in Huissen. Aangesloten aan het landelijk concept wat zijn sporen al verdiend had maar nog nooit in Huissen was neergestreken. Maar liefst 13 tuinen hadden zich aangemeld waarin 41 optredens te zien waren. Optredens op het gebied van muziek, zang, cabaret etc.
Inwoners uit verschillende dorpen binnen Lingewaard, maar ook daarbuiten, kwamen een kijkje nemen en waren unaniem enthousiast. Huissen had er een mooi evenement bij gekregen!

Vorige jaar kon het vanwege Corona niet doorgaan.
Ook dit jaar was het nog even spannend welke kant het zou opgaan maar het gaat door en wel op 5 september! En het overtreft de 1e editie, want maar liefst 18 tuineigenaren zetten hun poorten open waar het publiek kan gaan genieten van maar liefst 60 optredens!

Het evenement is buiten maar natuurlijk houden wij ook rekening met de afstand; 1,5 meter!
En als er een klein zonnetje schijnt en de regen blijft weg, hebben we een geweldige 2e Struin-dag.
U hoeft geen plekje te reserveren maar kom op tijd want vol = vol. En zijn alle plaatsen bezet; sorry maar u kunt dan door naar het volgende optreden.
Het volledige programma is terug te vinden op www.struinenindetuinen.nl/huissen

Toegang is gratis maar u mag altijd een vrijwillige bijdrage achterlaten zodat we volgend jaar een begin hebben om een 3e editie te organiseren.