Na heel veel klusuren van vrijwilligers en professionals is het eindelijk zover. Het Zilverhuus, de huiskamer van de wijk Zilverkamp, opent zijn deuren voor alle wijkbewoners.

Een groeiend aantal activiteiten voor en door wijkbewoners zijn in de nieuwe huiskamer en de aangrenzende Parkzaal de afgelopen tijd begonnen. Het Zilverhuus blijkt met zijn centrale ligging in de wijk naast een gezellige huiskamer ook een aantrekkelijke vergaderplek in huus te hebben! De start is veelbelovend! Het was tijd om Het Zilverhuus nu ook officieel in gebruik te nemen. Op vrijdag 20 mei zal wethouder Aart Slob Het Zilverhuus openen. Daarna zal er voor de genodigden gelegenheid zijn om kennis te maken met een aantal actieve bewoners, die graag laten zien waar ze mee bezig zijn voor de wijk.

Zaterdag 21 mei is er ‘Open Huus’ voor alle wijkbewoners!
Van 10 tot 16 uur is er onder het genot van hapjes, een drankje en natuurlijk muziek gelegenheid om de sfeer in de huiskamer van de wijk te proeven. Op de informatiemarkt in Het Zilverhuus worden activiteiten voor en door wijkbewoners gepresenteerd. En er wordt alweer vooruit gekeken. Volgend jaar bestaat de wijk Zilverkamp 50 jaar. Dat gaat gevierd worden! De voorbereidingen daarvoor zijn door de werkgroep Zilverkamp 50 jaar al begonnen.
Meer informatie is te verkrijgen bij wijkcontactpersoon Rob Klingen, Email zilverhuus@gmail.com.