Stichting Lourdeswerk Lingewaard collecteert elk jaar om geld op te halen zodat zieke mensen op bedevaart naar Lourdes kunnen gaan. De afgelopen twee jaar konden we geen reis organiseren door corona. Dit jaar hebben we wel weer een reis gepland. Van 12 tot en met 18 september reizen we met Christoffelreizen naar Lourdes. Om ook zieken een kans te geven om mee te gaan, organiseren we in mei een collecteweek.

Help je mee collecteren?
We collecteren in de week van maandag 9 tot en met zaterdag 14 mei in Huissen. Wil je anderen een onvergetelijke reis bezorgen? Meld je dan aan om te helpen met deze collecte. In overleg kijken we in welke straten jij kunt lopen. De collectebus brengen we bij je thuis. Naast de collectebus krijg je ook een QR-code mee zodat mensen ook digitaal kunnen geven. Vooraf krijg je van ons alle informatie die je nodig hebt. Daarnaast organiseren we in juni een gezamenlijk etentje bij De Betuwe; altijd gezellig!

Gift overmaken
Wil je niet collecteren, maar draag je het Lourdeswerk wel een warm hart toe? Op www.lourdeswerklingewaard.nl kun je digitaal een gift overmaken. En via info@lourdeswerklingewaard.nl kun je altijd meer informatie vragen. We hopen op jouw steun en hulp!