Bericht Exoduscomité

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus en de maatregelen, die het kabinet gelet hierop heeft genomen, zijn wij in de positie gebracht hier consequenties aan te verbinden.

Deze activiteiten zijn geannuleerd:

1. Boekpresentatie Vleugellam
De presentaties op 27maart en 17 april zijn beide geannuleerd. Zodra de situatie het toelaat en er verantwoord weer gepland kan worden zal een nieuwe datum worden vastgesteld. Hier zal ieder dan over geïnformeerd worden.

2. Theatervoorstellingen ‘In plaats van….75 jaar vrijheid’
De voorstellingen op 3, 4 en 5 april zijn geannuleerd. Zodra bekend is of en wanneer de voorstellingen wel kunnen plaatsvinden wordt u hierover op deze site geïnformeerd.

3. Uitwisseling Putten- Huissen
Het project uitwisseling Putten- Huissen is in overleg met Putten geannuleerd. Zodra bekend is of en wanneer de uitwisseling wel doorgang kan hebben wordt u hierover op deze site geïnformeerd.

4. Optreden Canadese Pipes en Drums
De komst van de Pipes en Drums met de uit 80 personen bestaande groep uit het Canadese Kalowna op zondag 26 april is om begrijpelijke reden ook geannuleerd. Het optreden wordt verschoven naar 2021. Zodra bekend is wanneer het optreden zal plaatsvinden wordt u hierover op deze site geïnformeerd.

5. Marigold Symposium
Het Marigold Symposium dat gepland stond op 16 april is helaas geannuleerd. Zodra bekend is wanneer het symposium wel kan plaatsvinden wordt u hierover op deze site geïnformeerd.
We blijven u -wanneer aan de orde -informeren. Blijf de info op onze site volgen.
Het zijn uitzonderlijke maatregelen passend in een uitzonderlijke tijd.

Bestuur Exoduscomité

Bron: Exodus