De ziekte van Parkinson

583

Persbericht SWL Lingewaard

Chyntia Geutjes parkinsonverpleegkundige van het CWZ en Jacqueline Deenen verpleegkundig specialist van het expertisecentrum voor Parkinson Radboud te Nijmegen geven deze avond informatie over de ziekte van Parkinson aan betrokkenen, familieleden en andere geïnteresseerden. 
Aan bod zal komen: Wat is de ziekte van Parkinson? Welke problemen kunnen er ontstaan op welke gebieden? En wat betekent het voor iemand in het dagelijks leven? Vaak zijn meerdere zorgverleners betrokken bij de behandeling en de begeleiding. Het is belangrijk dat zorgverleners specifiek deskundig zijn en behandelingen goed op elkaar worden afgestemd. 

Na de inleiding is er ruimte voor het stellen van vragen en komt een Parkinson patiënt en zijn mantelzorger aan het woord. 
Tijdens de avond zijn ook een huisarts, ergotherapeut, fysiotherapeut en de contactpersonen van de organiserende organisaties aanwezig voor het beantwoorden van uw vragen. 

De organisatie van het ontmoetingscafé is in handen van huisartsenpraktijk de Teselaar, Verpleeghuis de Lingehof, Zinzia Zorggroep, RijnWaal Zorggroep en Stichting Welzijn Lingewaard. 
Gratis deelname. Iedereen is welkom ook diegene voor wie u zorgt.
Voor aanmelding kunt u contact opnemen met het Meldpunt van Stichting Welzijn Lingewaard tel: 088- 255 2555 of E-mail: meldpunt@swlingewaard.nl

Het Ontmoetingscafé
Dinsdag 17 maart 2020
Plaats: Grand Café Verpleeghuis de Lingehof, Gouden Appel 122 in Bemmel
Tijd: 19.30- 21.00 uur