Cursus Muziek Maak Je Zelf bij de ‘Stedelijke’ een week later van start

715

De aanmeld periode voor deze cursus bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen is in verband met de voorjaarsvakantie een week verlengd.
Bij voldoende deelname start nu op 11 maart weer de cursus Muziek Maak Je Zelf.

Aanmelden kan tot uiterlijk 8 maart.
Deze cursus Algemene Muzikale Vorming is bedoeld voor leerlingen van groep 4 t/m 7 (ca. 8-10 jaar) en beoogt bij kinderen het plezier in het zelf muziek maken te stimuleren. De kinderen leren muzieknoten lezen; op een blokfluit spelen; samen zingen en ze maken kennis met de muziekinstrumenten, die in een orkest voor komen.
Aan het eind van de cursus van 15 lessen is er een afsluiting van de leerlingen met een concertje; een diploma uitreiking en een optreden van het orkest.

Na de cursus kunnen de kinderen doorgaan met individuele lessen op een muziek instrument via de Stedelijke. De lessen zijn wekelijks op woensdagmiddag van 14:30 – 15:30 uur. Alle lessen worden gegeven in Muziekgebouw Het Stedium, Muntstraat 10 in Huissen.
Meer weten over de cursus bij de Stedelijke Muziekvereniging Huissen? Neem contact op via telefoonnummer 06-21844411 of kijk voor meer informatie op de website: www.stedelijkemuziekhuissen.nl onder “Opleiding”.
Aanmelden via de website of via e-mail: stedelijke@gmail.com