Aansluiting Nijverheidsstraat-Karstraat afgesloten vanaf 30 maart

474
fietspad)

Het fietspad aan de zijde van de Nijverheidsstraat wordt verbreed. Dat gebeurt ook met de fietsoversteek van de rotonde Karstraat-Nijverheidsstraat. Door deze werkzaamheden sluit de provincie Gelderland de aansluiting van de Nijverheidsstraat op de rotonde af. Dit gebeurt van 30 maart tot 17 april tussen 09.00 en 15.30 uur. Dit geldt voor gemotoriseerd verkeer. U kunt omrijden via de Handelstraat en Veilingweg.

Aanpassing Karstraat (N839)

Deze werkzaamheden maken onderdeel uit van de grotere aanpassing van de N839 tussen Huissen en Bemmel. De provincie Gelderland verbreedt de Karstraat naar een dubbele rijbaan. Ook plaatst de provincie op de kruising Baalsestraat (Linie) en Karstraat (Dikelsestraat) verkeerslichten. Langs de westzijde van de weg ligt het nieuwe fietspad en een parallelweg. Dit fietspad sluit later aan op de toekomstige fietstunnel onder de A15. De provincie verwacht dat er nog 1 extra weekendafsluiting nodig is voor de laatste werkzaamheden aan dit stuk weg. Dan krijgt dit wegvak de laatste laag asfalt en worden de verkeerslichten geplaatst.

Meer verkeer

Wij verwachten meer verkeer in de regio. Onder andere door de geplande doortrekking van de A15 en het verbreden van de A12. We leggen daarom twee extra rijstroken aan tussen de Papenstraat in Bemmel en de Lingewal in Huissen.

Meer informatie

De aanwonenden en bedrijven om en nabij dit traject krijgen op tijd bericht over mogelijke tijdelijke aanpassingen. Meer informatie leest u op gelderland.nl/N839. Kijk voor actuele werkzaamheden en omleidingsroutes op www.bereikbaargelderland.nl.