Huissen bezorgd…

1205

Persbericht

Huissen bezorgd
Een kop met een dubbele boodschap. Huissen is bezorgd over de Corona-crisis waar we met zijn allen in terecht gekomen zijn. Mensen worden ziek, of durven niet meer van huis om te voorkomen dat ze ziek worden. Veel winkels merken een grote teruggang aan bezoekers en dus inkomsten. Maar ondernemers zijn ondernemer geworden om altijd creatief te zijn en in oplossingen te denken. De 2e boodschap is dat we gaan bezorgen in Huissen.

Het zijn zware tijden voor alle ondernemers maar in het bijzonder voor de ondernemers die nadrukkelijk getroffen zijn door de verplichte sluiting van hun bedrijf. Denk hierbij aan de horeca, de kappers en nog een aantal ondernemers in de categorie “contactberoepen”. Een van deze getroffen ondernemers is Pascal Nijboer van Borrelzz. Noodgedwongen heeft hij zijn bedrijf tijdelijk moeten sluiten, maar stilzitten is voor ondernemers niet weggelegd. Zo ook voor Pascal, met zijn ICT- achtergrond heeft hij de site Huissenbezorgd.nl online gezet. Een site waar ondernemers een product of aanbieding kunnen plaatsen. De klant die niet van huis af wil of kan, kan op deze site de aankoop doen en ervoor kiezen om deze dan thuis te laten bezorgen.

In deze tijd geld des te meer de slogan “wees loyaal en koop lokaal” zeker in deze moeilijke tijd hebben de is het van groot belang dat de lokale ondernemers gesteund worden.