Ondanks dat het sportjaar 2020 niet voor iedereen is gelopen zoals gehoopt, zijn er toch een paar uitzonderlijke prestaties geleverd. Helaas was er dit jaar geen mogelijkheid om een feestelijke stemronde en uitreiking te organiseren. Daarom heeft de Stichting Sportpromotie Lingewaard er voor gekozen alle 3 de genomineerden tot winnaar uit te roepen!

Vlak na de jaarwisseling kregen deze sportsterren bezoek aan huis, om op 1,5 meter een mooie prijs te ontvangen. Wie zijn deze toppers?
Laura Merkenhof van ’t Verzetje in Bemmel wist het tourklassement op haar naam te zetten met maar liefst 14.640 gereden kilometers! En dat als eerste vrouw in de geschiedenis van de 45-jarige Tour en Wielerclub.
De meiden van Handbalvereniging Huissen C1 zijn een echt gouden lichting. In hun eerste seizoen als C-speelsters werden ze kampioen in de hoogste regionale klasse, waardoor ze nu in hoogste jeugddivisie van Nederland uitkomen. Na 2 ongeslagen wedstrijden verwachten ze ook hier bovenin mee te kunnen draaien.

Danilo Trieling is een echt Lingewaards hockeytalent. Hij maakt onderdeel uit van de Nationale selectie onder 19! Hij doet zijn uiterste best om fit te blijven in de coronaperiode en hoopt dat het EK 2021 in Valencia door zal gaan, zodat hij daar zijn kunsten kan laten zien.

Wij wensen Laura, de handbalmeiden en Danilo heel veel succes in het komende sportseizoen. En van harte gefeliciteerd met de welverdiende Gouden Sport Ster titel in 2020

De meiden van Handbalvereniging Huissen C1