24-uurs opvang in Lingewaard van start

447
Persbericht Gemeente Lingewaard
 
Ook noodopvang ’s avonds, ’s nachts en in het weekend
Bijna twee weken loopt nu de noodopvang voor kinderen van 0 – 12 jaar. Dit loopt goed. Kinderen waarvan de ouders een cruciaal beroep hebben, kunnen terecht op school of bij de kinderopvang. Dit gaat vooral over school of kinderopvang tijdens de reguliere openingstijden. Vanaf vandaag start in Lingewaard ook de 24-uurs opvang. Dit is de noodopvang voor kinderen ’s avonds, ’s nachts en in het weekend.
 
24-uurs opvang IKC ’t Holthuus Huissen
De eerste locatie waar kinderen ook buiten de reguliere openingstijden terecht kunnen is IKC ’t Holthuus in Huissen. Dit kan bijvoorbeeld ook heel vroeg in de ochtend zijn of na 19 uur. Kinderen van 0 – 12 jaar kunnen hier ook blijven slapen. IKC ’t Holthuus heeft alle voorbereidingen getroffen en de controles voor veiligheid zijn positief. De 24-uurs opvang bij IKC ’t Holthuus staat open voor kinderen uit heel Lingewaard waarvan de ouders een cruciaal beroep hebben.
 
Aanmelden 24-uurs opvang
Wilt u gebruikmaken van de 24-uurs opvang? Laat u dit dan 24 uur van tevoren weten door een e-mail te sturen aan noodopvang@lingewaard.nl. Deze opvang kunt u zonder kosten aanvragen.
 
Meer informatie over de verschillende vormen van noodopvang, de 24-uursopvang en de voorwaarden staat op www.lingewaard.nl/coronainwoners